Sezen ve Dağaşan Hayvan Pazarını Gezdi

Belediye Başkan Yardımcılarımız Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan, mezbahane ve hayvan pazarını gezip incelemelerde bulunurken, vatandaşlada sohbet etti.

Mezbahane yetkilisi Aydın Bahtiyar’dan Kurban bayramı öncesi hazırlıklar ile ilgili bilgi alan Sezen ve Dağaşan hayvan pazarını da gezerek vatandaşlar ve celepler ile sohbet etti. Kurban Bayramı’nda hemşerilerimizin her hangi bir sorunla karşılaşmaması için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Yardımcımız Sezen ” Kurban Bayramı öncesi mezbahaneyi ve hayvan pazarını ziyaret ederek hazırlıklarımızı kontrol ettik. Belediye olarak bu kurban bayramında da halkımızın hizmetinde olacağız. Hemşerilerimizin bir aksaklık yaşamadan kurban ibadetlerini eda etmeleri için hazırlıklarımız tamam. Belediye başkanımızın Sayın Abdulkadir Şahiner’inde selamları ileterek hemşerilerimizle sohbet ettik. Tüm hemşerilerimize hayırlı bayramlar diledik.” diye konuştu.

Önceki Bayram sevincimizi yasa dönüştürmeyelim!